Üdvözlöm!

Dr Visnyay Beáta orvos-természetgyógyász vagyok. A nyugati orvoslást jó ideje gyakorolva, néhány évvel ezelőtt saját példám okán fordultam a természetgyógyászat felé, és ismertem meg keleti filozófiákat.

A kínai gyógyászatban az egészség alapja a harmónia, melyet a jin és jang egyensúlya, a csi (életerő, energia) akadálytalan áramlása és a természethez való alkalmazkodás biztosít. Az egyensúly megbomlása először energia szinten jelentkezik, és ha itt nem történik korrekció, a tartós diszharmónia következményei lesznek a fizikai, testi tünetek, betegségek.

Meggyőződésem, hogy egészséget megőrizni csak egészségből lehet, tehát érdemes néhány dolgot megtenni annak érdekében, hogy ez a bizonyos harmónia minél tartósabb legyen.

Ehhez szükséges az energia rendszer karbantartása pl. energiaharmonizáló kezeléssel, mozgással, megfelelő táplálkozással és vitaminok, nyomelemek alkalmazásával.

Ez az a pont, ahol én segíteni tudok Önnek. Az általam alkalmazott shiatsu kezelés, néhány qi-gong (csikung) gyakorlat - mint mozgásterápia - mágneses erőtér-kezelés, méregtelenítés, szívstressz mérés és a kiváló minőségű, magyar fejlesztésű táplálék kiegészítő termékek használata egyenként is remek lehetőségek arra, hogy Ön tegyen valamit az egészsége megóvása érdekében.  

 

NE VÁRJA MEG, HOGY EGY KOMOLYABB BETEGSÉGBŐL KIGYÓGYULVA?! KELLJEN RÁDÖBBENIE, TENNI KELLETT VOLNA AZÉRT, HOGY EGÉSZSÉGES MARADHASSON !!

 

De ha már megbetegedett, és esetleg allergiában, krónikus felső légúti hurutban (krónikus mandulagyulladás, visszatérő nátha, középfül gyulladás, arcüreg gyulladás) esetleg asztmában szenved, nálam Horiguti módszerével lelhet gyógyírt bajára.

 

Ha sikerült felkeltenem érdeklődését, kérem, nézze át a szolgáltatások jegyzékét, vagy közvetlenül a megfelelő gombra kattintva kicsit bővebb információkat talál az említettekkel kapcsolatban.

 

Köszönöm, hogy megtisztelt a honlap áttekintésével, és a mielőbbi személyes találkozás reményében jó egészséget kívánok Önnek

 

                                                                                                             dr Visnyay Beáta