Teljes testi, lelki megújulás az MCR segítségével

 

 

Mit jelent az MCR?

MCR=Magnetic Cell Regeneration

 

A sejtek mágneses erőtérrel történő regenerálása a természet gyógyító mechanizmusán alapszik. A szervezetben az alacsony frekvenciájú mágneses erőtér hasznosítása révén felgyorsul az anyagcsere. Az MCR szabályszerűen oldja a mindennapos stresszt és semlegesíti a káros környezeti hatásokat. A sejtek aktív regenerálása fontos eljárás az immunrendszert károsító szindrómák megelőzése céljából. Az MCR mozgósítja a szervezet saját energiáit és korszerű módon teszi lehetővé az egész család számára az egészség megóvását.

 

Mit befolyásol az MCR a szervezetben?

Az MCR serkenti a vér oxigénfelvételét, kedvezően hat a viszkozitásra, fokozza a csontépítést,

elősegíti az anyagcserét és erősíti az immunrendszert.

 

Bizonyított tény, hogy a pulzáló elektromágneses terek hatására a szervezetben javul

*       ·        a sejtek táplálása,

*       ·        a vérkeringés,

*       ·        a fehérjék felépítése,

*       ·        a hormonrendszer működése

*       ·        az immunrendszer állapota.

Az elektrolitok és más folyadékok, mint a vér vagy a nyirok keringése elektromos árammal vagy mágneses erőtérrel kívülről befolyásolható. A mágneses erőtér különösen a hajszálerekben javítja az un. mikrokeringést, miáltal így a táplálékok transzportja és a salakanyagok elszállítása a „végfelhasználónál” optimalizálódik.

 

 

 A perifériás vér sötétlátóteres mikroszkópos felvétele kezelés előtt és után jól mutatja, hogy a keringés optimalizálásán túl is vannak jelentős pozitív hatások, mert a vörösvértestek a kezelést követően lényegesen nagyobb mennyiségű hemoglobin szállítására képesek, ezáltal javul a szervezet tápanyagellátása. A prosztaglandin-termelés növelése révén ugyanakkor a vérlemezkék összecsapzódásának képessége, azaz a trombózis-hajlam csökken, ami gyógyszerszedés nélküli profilaxist jelent.

 

Bővebben...