Talán egyetért velem abban kedves látogató, hogy Földünket (vizeket, földeket, levegőt) történetében először, manapság szennyezzük a legnagyobb mennyiségben mérgező anyagokkal. Éppen ezért a rendszeres méregtelenítés nagyon fontos az egészség megőrzése és a betegségek elkerülése érdekében.

A modern élet, a stressz, a (természetes anyagokban!) szegényes táplálkozás egyre több mérget juttat a szervezetünkbe, mely a sejteken belüli természetes energiában egyensúlyzavart okoz. Ez hosszú távon elsavasodáshoz, salakosodáshoz, mérgező anyagok (nitrogén vegyületek, klór és fém vegyületek, nehézfémek) lerakódásához vezet, mely károsítja a szervezetet, és melegágya az összes betegségnek.

 

Mindezek következtében képtelenek vagyunk arra, hogy természetes módon regenerálódjunk, töltsük fel magunkat energiával. Ebből azután számtalan probléma adódik, a fáradtság szindrómától az immunrendszer csökkent működéséből adódó egyéb – sokszor nagyon komoly – betegségekig.

 

A szervezetünket megterhelő salakanyagok nem oldható, nem ionos állapotban vannak, ha meg akarunk szabadulni tőlük, először ionos állapotba kell őket hozni. A salakanyagokban az elektronok kémiai kötésben vannak, ezen kötések felszabadítására különböző energiájú protonokra vagy elektronokra van szükség.

 

Itt jön a SPA méregtelenítő készülék. Egy elektróda pár, és kevés enyhén sós víz lesz segítségünkre a protonok és elektronok előállításában. A készülék programjai segítségével tudjuk változtatni a protonok és elektronok arányát, és ezzel a közeg elektrokémiai potenciálját.

A különböző potenciálok különböző kémiai salakanyagokat tudnak ionizálni, ezáltal kiüríthetővé tenni a bőrön keresztül. Így a víz a benne oldott részecskék miatt különböző színűvé válik.

 

Kezelés után feltehetően Ön is könnyebbnek érzi majd a lábait, jobb lesz a közérzete, mint azoknak a kedves vendégeinknek, akik eddig igénybe vették ezt a szolgáltatást.

 

A hatás fokozható a vastagbél belső tisztításával, egy Nanobiorostos Symbiogél segítségével. A gélt szájon át fogyasztva a benne található mikrorostok minden káros anyagot, toxint „szemetet” összeszednek a tápcsatornából és összeragasztva magukkal viszik azt. Ezáltal a colon-hydroterápia hatékonyságának megfelelő béltisztítás lesz az eredmény.

 

 

A két rendszer összekapcsolása a szinergikus hatásnövekedés elve alapján nagyon jó eredményeket igazol például az alábbi problémákra:

-         allergia, bőrproblémák

-         reuma, köszvény

-         székrekedés

-         krónikus anyagcsere betegségek pl. cukorbetegség

-         fejfájás

-         stb.

 

Akár egészsége megőrzése érdekében, akár valamilyen betegsége kiegészítő kezelése céljából jöjjön és próbálja ki!