1.   Flavonoid készítmény

Tömény feketeáfonya kivonat (nincs más flavonoiddal „hígítva”), mert a hajszálerek falát ez a fajta flavonoid tartja karban a legjobban. Magas flavonoid tartalom: 21 mg/kapszula

 

2.   Antioxidáns

A világ alighanem legjobb antioxidánsa 4 fajta gyógynövényből. És miért az alighanem legjobb? Mert még a bomlásterméke is további szabadgyököket semlegesít.

3.   Tejkalcium készítmény

A tejből kivont természetes szerves kalcium egyik ismérve, hogy a földön létező kalciumvegyületek közül ebből szívódik fel a legtökéletesebben a kalcium. Egy további nem kis előnye, hogy a kalcium mellett a tej többi értékes makro- és mikroelemét is tartalmazza pl. foszfor, magnézium, kálium cink, mangán, kobalt.

 

4.   Szinbiotikum

Szinbiotikum = probiotikum, azaz a hasznos vastagbél flóra két elsőrangú képviselője + prebiotikum, azaz ezen baktériumok kizárólagos tápanyagai.

Miért fontos a megfelelő mennyiségű hasznos baktériumflóra a vastagbélben? Mert az immunanyagok kb. 70%-át a bélflóra termeli, ennek károsodása súlyosan veszélyezteti immunrendszerünk normális működését. Vizsgálatok szerint Magyarországon a hasznos baktériumflóra részaránya kb. 12 % a nyugat – európai 40 %-kal szemben. 1 hónapos szinbiotikum kezelést követően ez a részarány 70 %-ra emelkedik.

 

A probiotikus étrend-kiegészítők az élelmiszereknél lényegesen hatékonyabb módon juttatnak probiotikumot a szervezetbe. Az élelmiszerekben levő probiotikus élő sejtek ugyanis még hűtőtárolás mellett is gyorsan pusztulnak.

 

5.   Fogyasztó, zsírégető étrend kiegészítő

Homoktövis, tengeri hínár – szerves kötésű jóddal, maté speciális, standardizált kivonata. Egymás hatását szinergikusan kiegészítve, fokozva fejtik ki jótékony zsíroldó, súlycsökkenést eredményező hatásukat. Pajzsmirigy túlműködés esetén szedése ellenjavallt!

 

6.   Émelygést csökkentő étrend kiegészítő

A gyömbér mindenfajta émelygés és hányinger kiváló enyhítője. Legyen az utazási betegség, várandóssággal együtt járó hányinger stb.

 

7.   Koncentráció fokozó elme fényesítő

A matéból készült kivonat koffeinje a benne levő egyéb összetevők miatt késleltetve szívódik fel, így retard frissítő hatással rendelkezik. Fogyókúra esetén csökkenti az éhségérzetet és elősegíti a gyorsabb súlyvesztést. Javítja az idegrendszer teherbíró képességét, segít a fáradékonyság leküzdésében. Gazdag polifenol tartalma erős antioxidánsként erősíti a szervezet természetes ellenállóképességét.

 

8.   Gyógynövény szörpök

Különböző gyógynövények kivonatából és narancs vagy citrom illóolajokkal készült szörpök, illetve cukormentes szuperkoncentrátumok. Az ezekből készült üdítő italokat ajánljuk reggel éhgyomorra a kellemetlen szájszag vagy az étvágytalanság megszüntetésére, illetve kiadós étkezések után a könnyebb emésztés elősegítésére vagy egyszerűen csak szomj oltására.

 

9.   Vitaminos, mézes szirup – eukaliptusz illetve narancs kivonattal

A Plantagol szirup C-vitamin és méz tartalmánál fogva vitamin és energiaforrás.

Lándzsás útifű, rozmaring, citromfű, izsóp, borsikafű, és eukaliptusz vagy narancs kivonatból készül méz alapon. Komplex antioxidáns hatású növényi kivonatai elsősorban légúti panaszok esetén jelentenek kiegészítő segítséget és fokozzák a szervezet ellenálló képességét.

 

10.  Sárgabarackmag (Pakisztánból)

A pakisztáni Hunzák földjéről származó sárgabarackmag keserűbb, mint a hazai, ezért magasabb koncentrációban tartalmazza a „modern táplálkozás” által az étrendünkből száműzött, de számos betegség megelőzésében igen jelentős B17 vitamint.

 

11.  Stevia (Jázminpakóca)

Levelei 30 x édesebbek, mint a cukor. Fogszuvasodást nem okoz, és ami még talán fontosabb, kalória tartalma nulla, tehát kiváló édesítőszer. Emésztést segítő hatása mellett magas C és A-vitamin valamint cink, vas, magnézium tartalma bizonyított.

Ezeken kívül alkalmas különböző bőrbetegségek enyhítésére. ( acne, dermatitis, ekcema, psoriasis stb. )

12.  Fűszeres kivonat

A feszültség oldására, élénkítésre. Segít legyőzni a gátlásosságot, fokozza az életkedvet.

13.  Keserű kivonat

Emésztési gyengeségre. Gondoskodik az egész emésztő rendszer jobb emésztőnedv ellátásáról.

14. És egy titkos recept,

Hogy Ön otthon elkészíthesse a legfinomabb gyomorkeserűt, (többek között a fenti két kivonat segítségével) amit sehol a kereskedelemben nem kap meg.

 

15. Tinktúrák

Igen magas tisztaságú, sokszoros töménységű egyetlen gyógynövényből készült koncentrátumok, különböző jellegű problémák kezelésére.

 

 

16. Otthon, frissen elkészíthető bio kozmetikumok

Tartósítószer mentes alapkrém, és több mint 10 fajta gyógynövény esszencia, hogy bőrét kényeztethesse, annak aktuális állapotának megfelelő krémet készíthessen.

 

17. Bázisos fürdősó

Egy salakmágnes, amely segíti a felhalmozódott salakanyagok bőrön keresztül történő spontán távozását.

18. A bio kozmetikumok mintájára tartósítószer mentes alap sampon

A már megismert esszenciák segítségével haja aktuális állapotának leginkább megfelelő sampon otthoni elkészítéséhez.

19. Folyékony C-vitamin epigallokatechinnel

E nélkül a kimondhatatlan nevű faktor nélkül – amit a növények termelnek a C-vitaminnal együtt – a C-vitamin nem igazán jól hasznosul a sejtekben. A C-vitamin mellé kell ez a faktor a megfelelő hatáshoz, amit csak a növényi eredetű C-vitamin készítmények tartalmaznak. E mellett másik nagy előnye folyékony volta, hogy Ön 50 - 1000 mg-ig állapotának megfelelően adagolhatja.